Hoe gaat het nu + terug online

Na een maand afwezig/offline te zijn ben ik weer terug. Hoe/wat/waarom zal ik proberen toe te lichten in deze blogpost.
Deze outfit foto is namelijk nog in het begin tijdens onze vakantie gemaakt. Toen we een dagje lekker weer en zon hadden!
Nadien regende het alleen maar en bleef het ook regenen. Ook de dagen ervoor hadden we veel regen. De indoor activiteiten waren een beetje op. We kozen ervoor om vervroegd naar huis gegaan.
Als we met z’n twee waren geweest hadden we zeker op de camping gebleven. Maar met een peuter die graag naar buiten wilt is dat geen optie.

Thuis aangekomen verval je al snel terug in je ritme. Maar heb je ook tijd om na te denken. Je wordt min of meer verplicht om na te denken. Ik kwam tot een harde conclusie waarmee ik al langere tijd worstelde, maar niet hardop uit durfde te spreken. Best eng en confronterend, omdat dit een proces van maanden, misschien zelfs een jaar, is. De tranen kwamen en ze bleven komen. Die week was best emotioneel. Na gepraat te hebben met mijn lieve moeder en vriendlief heb ik knopen door gehakt en hulp gezocht.
Ik vind het lastig om dit op te schrijven, omdat het nog even duurt voordat die daadwerkelijke hulp ingezet kan worden. Bovendien wil ik er voor nu nog niet al te veel over kwijt. Ook al gebruik ik mijn blog om taboes te door breken. Het is nog te vers voor nu. Ik hoop op jullie begrip.

Wel wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om mijn achterban, lieve familie en vrienden, en mijn lieftallige vriend te bedanken voor hun steun en luisterend oor. Zonder jullie zou ik niet weten wat te doen. De eerste stappen zijn gezet. We komen er wel.
Soms doen we er drie terug en soms twee vooruit. Maar elke dag maken we er ééntje. Hoe klein deze ook is.
Ik heb in elk geval advies gekregen om het sporten op te pakken en ook het bloggen, omdat dit als uitlaatklep en ontspanning werkt. Dit advies neem ik ten harte van de arts. Mocht ik zover zijn dan zal ik te zijner tijd mijn verhaal delen.

Wat betekent dit voor mijn blog?
Ik ga lekker schrijven dus jullie kunnen weer artikelen verwachten! Onderwerpen over moeder gerelateerde dingen, interieur inspiratie, gastblogs om taboes te doorbreken maar ook nieuwe ontwikkelingen en interesses.
Tevens komt er nog één vlog online die ik nog voor jullie klaar had staan.
Ik hoop jullie weer terug te zien!

-XOXO-
Linda

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.