Over EMOMA.NL

EMOMA.NL is Hét nieuwe Online Platform waar vrouwen en moeders véél meer zijn dan dat

Al zeker 1 ½ jaar liep Linda met het idee rond om haar blognaam Linlicious-Style te veranderen. Deze blog richtte ze in 2010 op en was bedoeld als uitlaatklep voor haar passie voor schrijven en mode.
Later kwamen er onderwerpen over lifestyle bij en toen ze in 2013 ging samenwonen met haar vriend kwam interieur om de hoek kijken.
De laatste jaren vond ze oude blog naam te lang klinken. Ze wilde van het – streepje af en bovendien paste het niet meer bij haar.
Op 21 november dit jaar kreeg Linda een helder moment waarover ze wilde bloggen en haar passie in kwijt kon, gebundeld met een nieuwe naam. Eindelijk. Na jaren denken, wikken en wegen (want weegschaal) hakte ze definitief de knoop door.
Dat betekende echter wel het einde van Linlicious-Style. Maar het einde van het ene verhaal is het begin van een nieuw verhaal. Zo geschiedde.

“You only grow by coming to the end of something and by beginning something else”

Een nieuw concept platform
Na haar zwangerschap vond Linda het eerlijk gezegd best wel lastig om opnieuw haar plekje te vinden. Naast dat ze nu de verantwoordelijkheid had over een lieve afhankelijke baby jongen waarbij ze de rol van moeder moest vervullen, was ze ook vriendin, dochter, zus, collega waarin ze dagelijks moest schakelen.
Maar naast moeder ben je ook gewoon jij, vond Linda. Een iemand, een persoon. Niet alleen moeder, maar veel meer dan dat. Ook als vrouw zijnde.
Het idee ontstond om een online platform op te richten waar zowel moeders als vrouwen tezamen komen.
Soms heb je behoefte aan ‘mommy’ verhalen waarin je herkenning kunt delen over struggles en taboes of geluksmomentjes in de ontwikkeling van je kind(jes). Op anderen momenten is het fijn om ergens terug te kunnen trekken waar je ook jezelf kunt zijn. Even los van je dagelijks rol.

Waar staat EMOMA voor?
EMOMA staat voor Every Moment Matters. Ofdat je nu de zus van, dochter, vriendin, collega, vrouw of moeder bent, dat maakt niet uit. Want elk moment telt. Ook dat moment voor jezelf!
Tevens kun je uit EMOMA ook ‘Mom’ afleiden. De MA op het eind komt voor in woMAn. Eén woord maar veel omvattend in betekenis.

 

EMOMA staat voor ‘EVERY MOMENT MATTERS

 

Wat vind je op EMOMA.nl?
Wat je hier zoal kunt vinden? Eigenlijk van alles.
Eén dag in de week is het Mommy Monday. In deze rubriek klets ik gezellig over het moederschap en alles daaromheen. Hoe je bijvoorbeeld je huis pinterest perfect houd met kinderen in huis (is dat mogelijk dan? Ja, dat is mogelijk!). Maar ook alle leuke dingen rondom het moeder zijn.
Ik probeer zo positief mogelijk te blijven, maar ook eerlijk. Struggles die je als moeder hebt worden hier  bespreekbaar gemaakt.

Op woensdag is het Woman Wednesday. Alle vrouwen verzamelen zich hier op hun beste platvorm schoenen of hakken. Want vrouwen kunnen kleren of een tas dragen, het zijn de schoenen die de vrouw draagt. En goede schoenen brengen je op goede plaatsen! Want hoe houdt je als vrouw zijnde alle ballen hoog? Soms heb je een momentje ontspanning nodig om op te laden. Ik kan je vertellen dat als je de juiste schoenen draagt je de hele wereld aan kunt! In woman Wednesday vertel ik je wekelijks dat vrouw zijn zoveel meer is en dat we veel meer in onze mars hebben. Meer dan dat we beseffen en denken. Soms heb je even een power liedje of een schop onder je billen nodig om weer motivatie te krijgen.  Uiteraard neem ik je ook in mijn eigen ervaringen op een humoristische manier mee.

Verder vind je hier een hoop DIY, creativiteit,  tips en tricks en hacks die het leven makkelijker maken!
Kortom: Elk moment komt aan bod!

Comments are closed.