Nu over een jaar

De dagen worden weer lichter. De vogeltjes fluiten. Aan alles is te merken dat de lente in aantocht is! De zon scheen de afgelopen dagen heerlijk. En ik had zin om outfit foto’s te maken!
Mijn nieuwe motto voor dit jaar is dingen doen waar ik blij van wordt. Toen ik mijn blog in 2010 startte was deze in de eerste instantie gericht op outfit foto’s. Eigenlijk van origine het delen van foto’s van fotoshoots die ik destijds voor de fun deed met een leuk verhaaltje erbij.
Iets wat je in het bloggerwereldje – of eigenlijk óver het bloggerwereldje – hoort is dat sommige dingen oppervlakkig zijn.
Om die reden wil ik meer diepgang creëren. Niet alleen daarom, maar ook omdat ik hier behoefte aan heb. Iets met persoonlijke groei.

 

 

Waar stond jij een jaar geleden?


Als je kijkt waar je een jaar geleden stond en nu? Is er dan veel verschil? Wat is er veranderd? Op een jaar tijd kan namelijk veel veranderen! Ongeveer een jaar geleden stond ik  op deze plek. Nog niet wetende wat 2017 mij zou brengen.
Een jaar later en zeker 5 kilo zwaarder staan we nu hier. Op een rustige plek nabij ons huis. Een parkje waar ik graag met manlief en onze dreumes kom. Voor de rust, voor de eendjes en voor het water. Ik merk dat ik met periodes behoefte heb aan rust. Tijd voor mijzelf en tijd voor het gezin.
Nu de stress factor weg is merk ik dit ook aan mijn lichaam. De kilo’s zijn er aangevlogen. Maar dat is niet erg. Op een gegeven moment woog ik 53,5 kg. Als ik die foto’s terug kijk schrik ik toch wel een beetje. Toch wil ik weer een gespierd lijf terug en gaat het mij niet om die kilo’s. Dat zijn tenslotte maar getallen.

 


When in doubt DANCE it out


Het sporten staat op een zeer laag pitje, met af en toe een hardloop rondje. Maar meer durf ik nog niet te doen aan sporten. Dit ga ik langzaam opbouwen. Waar voorheen Insanity en de BBG van Kayla Itsines favoriet waren (en nog steeds) wil ik nu beginnen met dansen.
Shaun T blijft mijn all time favorite workout instructeur. Laat hij nu het programma ‘Cize’ uitgebracht hebben waarbij je dus een dans aan leert wat tegelijkertijd een workout is. De dans oefeningen duren tezamen 30 minuten. Precies lang genoeg.
Als eerste wil ik  de spieren van mijn eigen lichaam gebruiken om weer op krachten te komen. Daarna ga ik wel weer krachttraining doen a la BBG.

Dansen heb ik altijd enorm leuk gevonden. Het liefst op mijn slaapkamer of bij mijn BFF uit de straat in de garage waar we helemaal los gingen. Ook geniet ik enorm naar het kijken van dansfilmpjes. Ik wil ook zo kunnen dansen!
Dus een nieuw sport avontuur gaat beginnen. Ik ga voortaan los op ‘Hands in the air’ van Timbaland of  ‘Lose my breath’ van Destiny’s Child of ‘Problem’ van Ariane Grande (love it!)

Dus wie weet ben ik volgend jaar wel een dans legende 😉

TRUST ME YOU CAN DANCE
- Wodka
- Shaun T

 

 

 

 

Een jaar geleden en nu. Wat is er voor jou veranderd?
Waar sta jij over een jaar?

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.