De leukste thema’s voor je bruiloft

Zoals jullie weten gaan Dani毛l en ik dit jaar trouwen. Om precies te zijn (de datum blijft nog even geheim! 馃檪 )duurt het niet erg lang meer.
Het aftellen is begonnen. De eerste decoratie items hebben inmiddels hun weg naar onze postbus gevonden.
We houden ons trouwfeestje聽 klein en intiem in onze achtertuin. Er worden twee party tenten gezet voor het geval het gaat regenen (je weet het tegenwoordig nooit in NL).

Maar welke stijl vind ik leuk? En wat is er tegenwoordig te vinden als thema voor je bruiloft?

Genoeg kan ik je vertellen!

 

1. Bohemian bruiloft

Hou je van bloemenkransen in je haar? Een losse zwierige jurk, kleurrijke linten en feestelijke pompons of papieren lampionnen en sfeervolle candle bags?
Deze ‘Boho’ eenvoudigheid is een begrip en brengt je terug naar de jaren ’70 waarin alles mocht en weinig hoefde. Don’t worry, be happy! En dat is ook de slogan van een bohemian bruiloft. Vrolijk, creatief, onbezorgd en ontspannen.

 

 

2. Great Gatsby

De Great Gatsby is een inspirerend thema voor een bruiloft. Je gaat terug naar de chique stijlvolle en een tikkeltje vintage jaren ’20. De hoofdkleuren zijn goud en zilver/zwart. Voor de dames mag een haarband met mooie steentjes en vormen niet ontbreken.

 

3. Industrial Chic

聽Dit thema is modern, industrieel, chique en helemaal van nu. De meest uiteenlopende prachtige kleurencombinaties van metallic, goud, zilver en wit vind je in dit thema.

 

 

 

 

4. Pastel wedding

Romantische kleuren die uitnodigend en subtiel staan. Ik heb het over een Pastel bruiloft. De locatie en decoratie krijgt een kleurrijke, frisse vrolijke look met tassenslingers, lampionnen en honeycombs.

 

5. Wanderlust

Dol op reizen en alles wat daarmee te maken heeft? Altijd zin in avontuur? De wanderlust thema is helemaal hip. Met de wereldse elementen gecombineerd met vintage, hout en neutrale tinten weet je zeker dat je bruiloft het ultieme reisgevoel geeft.

 

 

 

 

 

Welk thema vind jij mooi? Of welk thema zou jij kiezen?

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.